🥋🧮✨ Anunț Special: Brainy Kids Center și Școala de Karate Kami-Do sunt acum

Suntem încântați să vă anunțăm un parteneriat extraordinar care va aduce beneficii incredibile pentru copii! 


Brainy Kids Center și Școala de Karate Kami-Do se unesc pentru a oferi copiilor o experiență educațională completă și echilibrată! 


🎓 Beneficii Parteneriat:

• 💡 Dezvoltare Integrală: Integrăm aritmetica mentală și karate-ul pentru o dezvoltare armonioasă a corpului și minții.

• 🧮 Ofertă Educațională Completă: Copiii vor avea acces la o gamă largă de cursuri și ateliere educative și creative, care îi vor ajuta să își descopere și să își dezvolte adevăratul potențial.

• 🥋 Stimularea Inteligenței: Combinația unică de aritmetică mentală și karate promovează gândirea critică, concentrarea și disciplina.

Care este impactul cursurilor de Aritmetică Mentală asupra dezvoltării copilului? 

Cursurile de aritmetică mentală au un impact profund asupra dezvoltării copilului din mai multe puncte de vedere. Iată câteva dintre ele:


Dezvoltarea abilităților cognitive: Prin practicarea aritmeticii mentale, copiii își îmbunătățesc abilitățile cognitive, cum ar fi memoria, atenția, concentrarea și rezolvarea problemelor. Aceste abilități sunt esențiale pentru succesul lor în școală și în viață în general.


Îmbunătățirea abilităților de calcul: Aritmetica mentală le oferă copiilor o modalitate rapidă și eficientă de a efectua calcule matematice fără ajutorul hârtiei sau al calculatorului. Prin practică constantă, copiii devin mai ageri în efectuarea operațiilor matematice și își îmbunătățesc rapid abilitățile de calcul.


Creșterea încrederii în sine: Succesul în rezolvarea rapidă a problemelor matematice îi ajută pe copii să câștige încredere în abilitățile lor și să se simtă mai confortabil în abordarea subiectelor matematice. Acest lucru poate avea un impact pozitiv asupra atitudinii lor față de învățare și față de ei înșiși în general.


Dezvoltarea gândirii critice și a rezolvării problemelor: Aritmetica mentală nu se rezumă doar la efectuarea rapidă a calculelor; implică și rezolvarea problemelor complexe și gândirea creativă pentru a găsi soluții. Prin abordarea acestor provocări, copiii își dezvoltă abilitățile de gândire critică și capacitatea de a rezolva probleme în mod independent.


Învățarea concentrării și a auto-disciplinei: Practicarea aritmeticii mentale necesită o concentrație și o disciplină ridicate. Copiii învață să își controleze gândurile și să își mențină atenția asupra sarcinii la îndemână, ceea ce poate avea beneficii extinse în alte aspecte ale vieții lor.


Prin utilizarea abacului copiii reușesc să proiecteze în minte mișcarea bilelor ajungând să facă calcule mintale complexe, stimulând emisfera cerebrală dreaptă responsabilă de imaginație și creativitate. Se dezvoltă astfel inteligența spațială și memoria vizuală.


Utilizarea abacului presupune coordonarea ambelor mâini și o poziție specifică a degetelor, ceea ce conduce la dezvoltarea inteligenței chinestezice, abilitatea mentală de a coordona mișcările. 


În ansamblu, cursurile de aritmetică mentală nu numai că îi ajută pe copii să dobândească abilități matematice esențiale, dar le oferă și instrumente și perspective valoroase pentru dezvoltarea lor personală și academică pe termen lung.

Care este impactul cursurilor de Karate asupra dezvoltării copilului? 

Cursurile de karate pot avea un impact semnificativ asupra dezvoltării copilului din mai multe puncte de vedere. Iată câteva dintre ele: 


Dezvoltarea fizică: Practicarea karate-ului implică mișcare intensă și exerciții fizice regulate, ceea ce contribuie la dezvoltarea forței, agilității, echilibrului și flexibilității copilului. Aceste aspecte sunt esențiale pentru un stil de viață sănătos și pentru dezvoltarea fizică generală a copilului.


Îmbunătățirea coordonării motorii: Tehnicile și mișcările specifice karate-ului necesită o coordonare precisă a mișcărilor corpului, mâinilor și picioarelor. Prin practicarea regulată a acestor mișcări, copiii își îmbunătățesc coordonarea motorie și capacitatea de a controla și de a-și direcționa corpul în mod eficient.


Creșterea încrederii în sine și a disciplinării: Karate-ul încurajează dezvoltarea unui simț puternic al disciplinei personale și al respectului față de ceilalți. Prin stabilirea și atingerea obiectivelor, precum și prin depășirea limitelor personale, copiii își câștigă încredere în propriile abilități și dobândesc un sentiment de auto-disciplină și auto-control.


Învățarea abilităților de auto-apărare: Un alt aspect important al cursurilor de karate este învățarea tehnicilor de auto-apărare. În plus față de a dezvolta abilitățile fizice necesare pentru a se proteja, copiii învață și strategii și tactici pentru a evita situațiile periculoase și pentru a răspunde în mod adecvat în caz de nevoie.


Promovarea respectului și a valorilor morale: Karate-ul pune accent pe respectul pentru instructori, colegi și pentru sport în sine. Copiii învață să își respecte colegii, să coopereze în echipă și să își dezvolte un set de valori morale și etice.


În ansamblu, cursurile de karate nu numai că îi ajută pe copii să dobândească abilități fizice și de auto-apărare, dar le oferă și instrumente valoroase pentru dezvoltarea personală și socială, precum și pentru promovarea unui stil de viață sănătos și disciplinat.


Începând cu 4 martie vom forma grupe noi pentru cursul de aritmetică mentală, cu prezență fizică, la noul nostru sediu din strada Soseaua Iancului nr 48, Sector 2, Bucuresti - Meaw Studio 2.

Cursurile se adresează copiilor de la 5 la 11 ani, curicula fiind personalizată pentru fiecare categorie de vârstă.În perioada 26-27 februarie vă invităm să participați la o LECȚIE DEMONSTRATIVĂ GRATUITĂ de Aritmetică Mentală Pentru Copii, la noul nostru sediu. 

Sesiunile vor fi programate pe grupe de vârstă!


Locurile sunt limitate!

ADRESE CENTRE:

Brainy Kids Center

Meaw Studio 2 - Soseaua Iancului nr 48, Sector 2, Bucuresti

Scoala de Karate KAMI-DO

Strada Maior Atanase Ionescu nr. 4-8, sector 2, Bucuresti

CURSURI, ATELIERE, JOCURI ȘI JUCĂRII EDUCATIVE ȘI CREATIVE

De ce Sorobanul nostru este alegerea perfectă pentru copilul tău?

🧮 Dezvoltă Gândirea Rapidă: Cu Sorobanul, copiii învață să facă calcule rapid și precis. Această abilitate nu numai că îi ajută în matematică, dar îi face mai ageri mental în toate aspectele vieții.

🧮 Îmbunătățește Abilitățile Matematice: Sorobanul este un instrument excelent pentru a înțelege conceptele matematice de bază și avansate. Copiii tăi vor dobândi o bază solidă pentru matematica școlară.

🧮 Stimulează Concentrarea: Exercițiile cu Soroban necesită concentrare și atenție la detalii. Aceasta le va dezvolta abilitatea de a se concentra mai bine și de a rezolva probleme complexe.

🧮 Crește Încrederea în Sine: Pe măsură ce copiii progresează în utilizarea Sorobanului și obțin rezultate pozitive, vor câștiga încredere în abilitățile lor matematice și în capacitatea lor de a învăța.

🧮 Educație Interactivă și Distractivă: Sorobanul face matematica distractivă. Copiii vor adora să rezolve probleme și să facă calcule folosind acest instrument captivant.

🧮 Dimensiuni Perfecte: Sorobanul nostru este compact, din plastic, 15 spite, cu dimensiuni de 23cm x 6,5cm x 1,5 cm, ceea ce îl face ușor de transportat și potrivit pentru mâinile copiilor.

Investiție în Viitorul Copilului Tău

Save 30% Today Stocks are running out.
lei
70.00
 
lei
lei
158.00
 
lei
lei
92.00
 
lei
lei
158.00
 
lei

înscrie-te la newsletter!

Fii la curent cu cele mai recente informații Brainy!