Despre Noi – Brainy Kids Center website

Brainy Kids Center – Învățarea prin joacă este distractivă!

Curs de Aritmetica Mentala - Metoda de predare Abakus Europe.
Curicula avizata si de catre PAMA Global Abacus & Mental Aritmetic Association

Magazin cu zambete, bucurie si prietenie, cursuri si ateliere, jucarii, carti si multe surprize pentru copii, mamici, tatici si bunici.

Copiii care se joaca invata sa descopere lumea din jurul lor!

“Cea mai eficienta educatie pentru un copil consta in joaca lui cu lucruri frumoase” (Platon)

Sustinem invatarea prin joaca!

Sustinem si promovam educatia prin produse si programe educationale, variate si dedicate dezvoltarii abilitatilor cognitive si practice ale copiilor.

Brainy Kids Center este o platforma educationala!
- Este un centru educational ce ofera Cursuri de Aritmetica Mentala si ateliere creative si distractive pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 5 si 12 ani.
- Este un magazin care comercializeaza in principal produse destinate copiilor cu varsta de pana la 12 ani. Acestea sunt completate de articole pentru mamici, tatici sau bunici.

De asemenea, oferim o gama larga de articole de igiena si protectie atat pentru cei mari cat si pentru cei mici.

Ii ajutam pe bunici sa ofere nepoteilor zambete si bucurie prin sutede povesti si jocuri, cadouri magice care pot fi oferite oricand, pentru ca, asa cum stii, bunicii nu au nevoie de ocazii speciale pentru a-i rasfata pe cei mici.

Invatarea prin joaca ii ajuta pe copii sa isi dezvolte competente de baza pentru succesul lor in viata precum: constiinta de sine, constiinta sociala, alibitati de relationare, managementul propriilor resurse si luarea deciziilor responsabile.

Joaca reprezinta cel mai bun exercitiu pentru mintea, trupul si sufletul copiilor! Stilul de invatare bazat pe jocuri transforma experienta educationala a copiilor si contribuie la mentinerea motivatiei lor, in procesul de invatare timpurie.

Brainy Kids Center este locul unde gasesti mai mult decat produse si servicii variate si interesante, este locul unde gasesti amintiri care vor dura toata viata!

Cursul de Aritmetica Mentala din cadrul Brainy Kids Center reprezinta o metodologie recunoscută prin care copiii își dezvoltă memoria, concentrarea și gândirea logică,.

Aritmetica mentală facilitează:
- Dezvoltarea interacțiunii dintre ambele emisfere cerebrale.
– Performanță academică îmbunătățită și creativitate.
– Creșterea încrederii și a stimei de sine.
– Focalizare și concentrare îmbunătățite.

Brainy Kids Center este locul in care dorintele se implinesc si unde o galaxie de posibilitati starnesc imaginatia copiilor, de la cei mai mici la cei mai mari.

Invatam, ne jucam, copilarim si nedistram alaturi de cei dragi, pentru ca aici magia exista, in fiecare zi, in fiecare moment.

Joaca face procesul de invatare distractiv, captivant si interactiv.

Un copil are capacitatea de a face lucruri minunate, de aceea le punem la dispozitie jucarii care dezvolta imaginatia copiilor intr-un mod distractiv.

files/desprenoi2.jpg

Actualizam constant oferta de produse pentru a putea oferi bucurie tuturor. Pregatim periodic surprize elegante si produse exclusive, pentru ca tu sa iti poti indeplini fiecare dorinta din lista ta de dorinte.

Avem ca scop satisfacerea exigentelor copiilor si totodata a parintilor prin gama de jucarii educative, creative, de cea mai buna calitate, ajutand in acest fel la dezvoltarea copiilor din primele clipe de viata.

Îmbogățim constant oferta de cursuri și ateliere pentru a oferi acces celor mici sa poata invata cu bucurie cat mai multe lucruri noi, care sa ii ajute sa isi dezvolte creativitatea, imaginatia, memorie, limbajul, comunicarea si increderea.

Învățarea prin joacă este distractivă!

Dorim sa fim partenerul tau de incredere, sa iti oferim cele mai bune sfaturi si idei de a petrece timp de calitate alaturi de cei dragi tie, sa va oferim zambete, bucurie, siguranta, diversitate, confort si prietenie, sa iti oferim cele mai bune produse si servicii.

Obiectivul nostru principal este dezvoltarea personală și profesională a copiilor și tinerilor, prin programe de training, ateliere și cursuri special concepute pentru nevoile lor.

Programele oferite de Brainy Kids Center au ca scop dezvoltarea atitudinii, limbajului și comportamentului individual și de grup, prin metode de training interactive și adaptate fiecarei categorii de vârstă.

Cursurile Brainy Kids Center vin în completarea portofoliului educațional al copiilor.

Pasiunea pentru educație, experiența în organizarea evenimentelor și dorința de a construi, de a aduce un plus de valoare prin lucrurile pe care le facem în fiecare zi sunt câteva dintre atuurile noastre.

BRAINY KIDS CENTER
www.brainy-kids-center.ro
SC Learn and Play Events SRL
J40/15507/2018
CUI: 40063458
Bucuresti, sector 2
contact@brainy-kids-center.ro
0724.00.66.24

#funforeveryone
files/desprenoi3.jpg
Loading