Livrarile se fac in general in 2 – 4 zile lucratoare, din momentul confirmarii comenzii, exceptie facand perioadele de sarbatori si evenimente speciale (Paste, Craciun, Campania de Black Friday, conditii meteo, restrictii, etc.) in care perioada de livrare va fi anuntata pe site-ul firmelor de curierat partenere. Termenul de livrare se poate prelungi pana la 30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online. 

Transportul este asigurat de un serviciu de curierat rapid (Sameday sau FAN Courier). 

Pentru orice comanda a carei valoare depaseste 300 lei livrarea prin curier este gratuita. 

Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 300 lei costul livrarii este de 23 lei, oriunde in tara. Nu se percep taxe pentru kilometri sau kilograme suplimentare.

Livrarea bunurilor se face exclusiv pe teritoriul Romaniei si nu se va accepta decat o singura adresa de livrare pentru fiecare comanda.
Produsele se livreaza in limita stocului disponibil.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule. 

Produsele sunt ambalate in cutiile originale ale producatorilor.

Toate produsele sunt livrate cu instructiuni de montaj si/sau de utilizare, in limba romana, lipite pe ambalaj sau atasate in format printat,  iar daca in mod exceptional acestea au lipsit din colet, se pot trimite clientului in format electronic pe adresa de e-mail lasata in comanda.

Livrarea produselor se face de luni pana vineri, cu exceptia zilelor de sarbatori legale, intre orele 09:00-18:00 la adresa indicata de client ca adresa de livrare in momentul efectuarii comenzii. 

Cheltuielile legate de transport sunt suportate de client si vor fi specificate atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia.  

Dupa pregatirea comenzii, inainte de predarea acestea catre curier se va emite factura fiscala care va fi trimisa in format electronic (Legea 571/2003) pe adresa de e-mail furnizata, nefiind necesara stampilarea si semnarea acesteia. Aceasta se va regasi in colet, in format tiparit.

Clientul poate solicita oricand, la un moment ulterior, factura in format tiparit, semnata si stampilata. 

Dupa finalizarea comenzii, fircare client va putea vizualiza, direct in contul sau, numarul de urmarire al expeditiei (AWB) asociat comenzii sale.