Plata se poate face ramburs, online cu cardul bancar, prin card de credit, plata online in rate egale prin card de cumparaturi (credit) sau prin virament bancar/Ordin de Plata (OP).

Plata ramburs – se face in numerar, la momentul livrarii, catre curierul care face livrarea produselor.

Moneda admisa in care se poate face colectarea si achitarea sumelor, in cazul serviciilor de plata ramburs, este LEU/RON.
Limita maxima a rambursului este de 5.000 LEI per trimitere postala.

Valoarea de plata va fi cea afisata in ultimul pas al comenzii (“Trimite comanda”), fara comisioane suplimentare.

Chitanta va fi emisa de catre curier.

Online cu cardul – prin mobilPay.
Sunt acceptate platile cu card bancar, de credit sau debit, emise sub sigla Visa/Visa Electron sau Mastercard/Maestro.

Daca ati ales metoda de plata “Online cu cardul prin Mobilpay” vei fi redirectionat catre Pagina Securizata a procesatorului de plati Netopia, unde ti se va solicita sa completezi informatiile despre cardul tau.

Pentru mai multe detalii privind platile online accesati pagina NETOPIA.

Platile cu carduri de credit sau de debit emise sub sigla VISA sau Mastercard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului “3D Secure” elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant cat si un sistem de antifrauda dezvoltat intern.
“3D Secure” asigura in primul rand ca nicio informatie legata de cardul tau nu este ransferata sau stocata, la niciun moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si Mastercard.

Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Pentru platile prin card bancar nu este perceput niciun comision.

Plata online in rate egale prin card de cumparaturi (credit), fara dobanda, este valabila pentru posesorii de carduri de cumparaturi de la urmatoarele banci partenere: Credit Europe Bank, Garanti Bank, Banca Transilvania, Alpha Bank si BRD Finance.
Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreatede catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

Pentru fiecare plata in rate se aplica conditiile contractuale agreate intre tine si banca emitenta a cadrului tau de cumparaturi.

1. Cardul Avantaj - Credit Europe
Prin programul Avantaj de la Credit Europe poti beneficia de pana la 6 Rate fara dobanda!
- Detaliiwww.cardavantaj.ro

2. Cardul BRD
Prin programul BRD Finance de la BRD poti beneficia de pana la 6 Rate fara dobanda!
- Detaliiwww.brdfinance.ro/produse-si-servicii/carduri-de-credit  

3. Cardul Star Card - Banca Transilvania
Plateste cu Star Card de la Banca Transilvania pe site-ul nostru si beneficiezi de pana la 5 Rate fara dobanda!
- Detaliihttp://www.starbt.ro/

4. Cardul Alpha Bank
Prin programul de rate la comercianti de la Alpha Bank poti beneficia de pana la 6 Rate fara dobanda! 
- Detalii : https://www.alphabank.ro/ro/produse/rate_la_comercianti_parteneri.htm  

5. Cardul Bonus Card 
Prin programul Bonus Card de la Garanti poti beneficia de pana la 6 Rate fara dobanda!
- Detaliihttp://www.garantibank.ro/ro/credit_cards/installments.html

6. Cardul BCR 
Prin programul Cardul Bun de Plata de la BCR poti beneficia de pana la 6 Rate fara dobanda!
- Detaliihttps://www.bcr.ro/ro/persoane-fizice/carduri-de-cumparaturi 

Pentru plata prin virament bancar/Ordin de Plata (OP), iti vom trimite factura proforma in cel mai scurt timp de la primirea comenzii tale. Dupa efectuarea platii te rugam sa ne trimiti , prin e-mail la contact@brainy-kids-center.ro, o copie a ordinului de plata.

Pentru comenzile cu plata prin virament bancar/ordin de Plata (OP) procesarea comenzii se face doar dupa confirmarea creditarii contului S.C. Learn and Play events S.R.L. cu suma transferata, introducandu-se astfel un decalaj de 2-4 zile, de la caz la caz.

Datele noastre, necesare pentru efectuarea platii sunt:

Denumire societate: LEARN AND PLAY EVENTS S.R.L.
Cont LEI: RO82 INGB 0000 9999 1069 2521 , deschis la ING Bank – Centrala
CUI: 40063458
Adresa Sediu Social: Bucuresti, Sector 3, Str. Ramnicu Valcea, nr. 6.

Atat pentru platile cu cardul cat si pentru cele ramburs sau OP aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea.
Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail.
O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, Brainy Kids Center si Netopia nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra.