NOU: CURS INTENSIV DE ARITMETIC─é MENTL─é

Curs Intensiv de Aritmetic─â Mental─â pentru Copii (7-10 ani)

curs intensiv de var─â

Suntem ├«nc├ónta╚Ťi s─â v─â anun╚Ť─âm c─â ├«ncep ├«nscrierile pentru cursul nostru de var─â intensiv de Soroban pentru copii! Iat─â c├óteva dintre avantajele pe care le ofer─â acest curs:

Dezvoltarea abilit─â╚Ťilor de calcul mental:

Sorobanul, cunoscut ╚Öi sub numele de abacus japonez, este o metod─â eficient─â de a ├«mbun─ât─â╚Ťi abilit─â╚Ťile de calcul mental ale copiilor. Prin intermediul acestui curs, copiii ├«╚Öi vor dezvolta rapiditatea ╚Öi precizia ├«n efectuarea calculelor mentale, construind bazele unei abilit─â╚Ťi matematice puternice.

Gândire logică și analitică:

Sorobanul solicit─â copiii s─â g├óndeasc─â logic ╚Öi s─â analizeze problemele matematice ├«ntr-un mod structurat ╚Öi ordonat. Participarea la acest curs ├«i va ajuta pe copii s─â-╚Öi dezvolte g├óndirea logic─â, abilit─â╚Ťile analitice ╚Öi capacitatea de rezolvare a problemelor ├«ntr-un mod ra╚Ťional.

Stimularea creativit─â╚Ťii ╚Öi a g├óndirii critice:

Sorobanul ├«ncurajeaz─â g├óndirea creativ─â ╚Öi critic─â, deoarece copiii trebuie s─â g─âseasc─â solu╚Ťii inovatoare ╚Öi s─â abordeze problemele matematice din diverse perspective. Acesta le ofer─â ocazia de a dezvolta abilitatea de a g─âsi solu╚Ťii unice ╚Öi originale.

Concentrare ╚Öi aten╚Ťie sporit─â:

Utilizarea Sorobanului necesit─â o concentrare intens─â ╚Öi o aten╚Ťie deosebit─â la detalii. Prin intermediul exerci╚Ťiilor ╚Öi al jocurilor de pe Soroban, copiii ├«╚Öi vor antrena ╚Öi ├«╚Öi vor ├«mbun─ât─â╚Ťi capacitatea de a se concentra asupra sarcinilor ╚Öi de a r─âm├óne aten╚Ťi pentru perioade mai lungi de timp.

├Ämbun─ât─â╚Ťirea abilit─â╚Ťilor matematice:

Sorobanul nu se limiteaz─â doar la calculul mental, ci contribuie ╚Öi la dezvoltarea altor abilit─â╚Ťi matematice, cum ar fi ├«n╚Ťelegerea numerelor, opera╚Ťiile matematice de baz─â ╚Öi conceptele matematice complexe. Acest curs de var─â intensiv ofer─â copiilor o oportunitate excelent─â de a-╚Öi consolida temeliile matematice.

├Äncredere ├«n propriile capacit─â╚Ťi:

Pe m─âsur─â ce copiii ob╚Ťin progrese ╚Öi rezultate de succes ├«n utilizarea Sorobanului, ├«ncrederea ├«n propriile capacit─â╚Ťi matematice va cre╚Öte. Participarea la acest curs ├«i va motiva s─â-╚Öi dep─â╚Öeasc─â limitele ╚Öi s─â aib─â ├«ncredere ├«n abilit─â╚Ťile lor matematice.

Interac╚Ťiune social─â ╚Öi distrac╚Ťie:

Participarea la un curs de var─â intensiv de Soroban aduce copiii ├«mpreun─â cu al╚Ťi copii pasiona╚Ťi de matematic─â ╚Öi dezvoltare personal─â. Aceasta ofer─â oportunit─â╚Ťi de interac╚Ťiune social─â, colaborare ╚Öi prietenii durabile.

Alege╚Ťi s─â transforma╚Ťi vara copiilor vo╚Ötri ├«ntr-o c─âl─âtorie fascinant─â ├«n lumea matematicii cu cursul nostru de var─â intensiv de Soroban!


Pentru mai multe informa╚Ťii despre cursul nostru de var─â intensiv de Soroban ╚Öi pentru ├«nscrieri, completa╚Ťi formularul de mai jos sau contacta╚Ťi-ne la num─ârul de telefon 0724.00.66.24. 

Suntem aici pentru a v─â r─âspunde ├«ntreb─ârilor ╚Öi pentru a v─â ajuta s─â lua╚Ťi cea mai bun─â decizie pentru copilul vostru.


stuctura curs intensiv de aritmetic─â mental─â

Bine a╚Ťi venit pe pagina de prezentare a cursului intensiv de aritmetic─â mental─â! Aici ve╚Ťi g─âsi toate informa╚Ťiile relevante despre acest curs, inclusiv descrierea, orarul grupelor, durata, pre╚Ťul ╚Öi programa de studiu.

Descriere:

Cursul intensiv de aritmetic─â mental─â este conceput pentru a dezvolta abilit─â╚Ťile de calcul mental rapid ╚Öi precis. Indiferent dac─â sunte╚Ťi ├«ncep─âtor sau ave╚Ťi deja cuno╚Ötin╚Ťe de baz─â ├«n aritmetic─â, acest curs v─â va ajuta s─â v─â ├«mbun─ât─â╚Ťi╚Ťi aptitudinile ╚Öi s─â v─â dezvolta╚Ťi ├«ncrederea ├«n propriile abilit─â╚Ťi matematice.

Cursul se concentreaz─â pe diferite tehnici ╚Öi strategii pentru a efectua calcule matematice complexe ├«n minte, f─âr─â a fi nevoie s─â folosi╚Ťi un calculator sau h├órtie. Ve╚Ťi ├«nv─â╚Ťa metode eficiente de adunare ╚Öi sc─âdere, care vor permite rezolvarea problemelo matematice ├«ntr-un timp scurt.

Orar grupe:

Grup─â ONLINE: Luni - Joi, de la 09:00 la 10:30

Grup─â LA SEDIU: Luni - Joi, de la 15:00 la 16:30

Durata cursului:

Cursul intensiv de aritmetic─â mental─â are o durat─â de 3 s─âpt─âm├óni, cu patru ╚Öedin╚Ťe pe s─âpt─âm├ón─â, de luni p├ón─â joi, conform orarului de mai sus. 

Fiecare întâlnire durează 90 de minute.

Perioade de desfășurare:

Avem mai multe perioade de desf─â╚Öurare a cursului pe parcursul anului, astfel ├«nc├ót s─â pute╚Ťi alege cea mai potrivit─â pentru dumneavoastr─â. Urm─âtoarele perioade de desf─â╚Öurare sunt disponibile:

Perioada 1: 03 iulie - 20 iulie 2023 

Perioada 2: 31 iulie - 17 august 2023


Termenul de înscriere:

Pentru a v─â asigura un loc ├«n cursul intensiv de aritmetic─â mental─â, v─â recomand─âm s─â v─â ├«nscrie╚Ťi ├«nainte de data limit─â de ├«nscriere. Termenul de ├«nscriere este cu 5 zile ├«nainte de ├«nceperea fiec─ârei perioade de desf─â╚Öurare. Iat─â termenele de ├«nscriere pentru perioadele men╚Ťionate mai sus:

Perioada 1: Termen de înscriere - 28 iunie

Perioada 2: Termen de înscriere - 26 iulie


V─â rug─âm s─â re╚Ťine╚Ťi c─â num─ârul de locuri este limitat, a╚Öa c─â v─â ├«ncuraj─âm s─â v─â ├«nscrie╚Ťi c├ót mai cur├ónd posibil pentru a v─â asigura participarea.

Pre╚Ť ╚Öi op╚Ťiuni de plat─â ├«n tran╚Öe:

Pre╚Ťul cursului intensiv de aritmetic─â mental─â pentru durata de 3 s─âpt─âm├óni este de 936 de lei. 

Acest pre╚Ť acoper─â toate materialele de curs ╚Öi resursele necesare.

Pentru a veni ├«n ├«nt├ómpinarea nevoilor dumneavoastr─â, v─â oferim posibilitatea de a pl─âti ├«n tran╚Öe. Iat─â op╚Ťiunile de plat─â disponibile:


- Plată integrală în avans - 936 de lei

- Plată în două tranșe:

Prima tranșă: 500 de lei înainte de începerea cursului

A doua tranșă: 436 de lei la jumătatea perioadei de desfășurare a cursului

- Plată în trei tranșe:

Prima tranșă: 336 de lei înainte de începerea cursului

A doua tranșă: 300 de lei la sfârșitul primei săptămâni de curs

A treia tranșă: 300 de lei la jumătatea perioadei de desfășurare a cursului


V─â rug─âm s─â re╚Ťine╚Ťi c─â pentru op╚Ťiunile de plat─â ├«n tran╚Öe, toate tran╚Öele trebuie pl─âtite ├«n termenele specificate.


Pentru a v─â ├«nscrie ╚Öi a ob╚Ťine mai multe detalii cu privire la programul de cursuri ╚Öi op╚Ťiunile de plat─â, v─â rug─âm s─â completa╚Ťi formularul de ├«nscriere de pe pagina noastr─â sau s─â ne suna╚Ťi la num─ârul de telefon 0724.00.66.24. V─â st─âm la dispozi╚Ťie pentru a r─âspunde tuturor ├«ntreb─ârilor dumneavoastr─â.

CURSURI, ATELIERE, JOCURI ╚śI JUC─éRII EDUCATIVE ╚śI CREATIVE

CURS: LIMBA JAPONEZ─é - MODUL INTRODUCTIV

ATELIER DE EDUCAȚIE FINANCIARĂ

ATELIER CREATIV 

MÂNUȚELE MAGICE

JUC─éRII EDUCATIVE ╚śI CREATIVE
No products found. Please add some products to your store first.
 • maria

  Customer

  star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate  
  Raport foarte bun calitate pret.
 • Christina

  Customer

  star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate  
  Livrare rapida, produse de calitate, suport de nota 10!

Related Products

Please choose collection to show products from sidebar.

înscrie-te la newsletter!

Fii la curent cu cele mai recente informa╚Ťii Brainy!