Ce este Aritmetica MentalĂ? Metoda JaponezĂ de Calcul, cu Ajutorul Sorobanului - Ghid Introductiv Gratuit – Brainy Kids Center website

Ce este Aritmetica MentalĂ? Metoda JaponezĂ de Calcul, cu Ajutorul Sorobanului - Ghid IntroductivBine ai venit la Brainy Kids Center, locul unde matematica devine o aventură captivantă și distractivă pentru copiii tăi! Suntem încântați să te avem alături în această călătorie extraordinară a Aritmeticii Mentale. 

Află cum poți revoluționa modul în care copilul tău înțelege și se bucură de matematică!

Educația nu trebuie să fie doar o sarcină, ci o călătorie plină de descoperiri fascinante și momente de bucurie. 

Suntem încântați să împărtășim cu tine o oportunitate extraordinară de a transforma experiența matematicii pentru copilul tău: Mini Cursul Online Gratuit de Aritmetică Mentală cu ajutorul Sorobanului!Ce Vei Descoperi în Mini Cursul Nostru?


Prin acest mini curs gratuit, vei explora fascinanta lume a Aritmeticii Mentale într-o serie de 8 e-mailuri informative și captivante. 

Îți pregătim o călătorie educațională care nu doar îi va ajuta pe cei mici să-și îmbunătățească abilitățile de calcul, dar și să îndrăgească matematica.

Fiecare lecție este concepută pentru a îți oferi informații utile și provocări amuzante, transformând învățarea matematicii într-o aventură plină de bucurie.

1) povestea noastră și de ce aritmetica mentală?

Descoperă cum pasiunea noastră pentru educație și dorința de a face matematica accesibilă și distractivă au dus la crearea Brainy Kids Center. Povești inspiraționale și exemple concrete vor ilustra modul în care Aritmetica Mentală poate schimba viețile copiilor și a familiilor.

2) Scurtă Istorie a Aritmeticii Mentale

Explorăm originile și evoluția Aritmeticii Mentale, aducând în prim-plan beneficiile și impactul acestei metode fascinante. Înțelegerea contextului istoric te va ajuta să apreciezi cum a evoluat această practică uimitoare.

3) Prezentarea Sorobanului și a Instrumentelor Online

Vom aduce în centrul atenției instrumentul central al Aritmeticii Mentale: Sorobanul. Îți vom prezenta cele 3 tipuri de abace și modul în care acestea influențează modul în care copiii învață și practică calculul.

Vei afla despre resursele noastre online și vei primi sfaturi practice despre cum să creezi un Soroban handmade. 

4) Formarea Numerelor pe Abac și Calcule Cu Unități

Învață tehnici esențiale de formare a numerelor și primele tale calcule cu Sorobanul.

Vom explora pas cu pas cum să abordezi aceste concepte fundamentale într-un mod plăcut și eficient.

Exerciții practice și jocuri pentru a exersa calculele cu unități.

5) Calcule Cu Zeci și Cartonașe Flash

Pas cu pas, vei explora calcule mai avansate cu unități și zeci. Cartonașele flash vor deveni un instrument esențial pentru antrenamentul zilnic, iar recapitularea va consolida cunoștințele acumulate.

6) Recapitulare, Aprofundare și Provocări

Descoperă jocuri distractive și provocări menite să consolideze abilitățile dobândite. Vei vedea cum Aritmetica Mentală poate fi o experiență plină de bucurie și entuziasm.

7) Auto-evaluare, Quiz/ Test și STRUCTURA CURSULUI INTEGRAL

Vei avea ocazia să-ți evaluezi progresele, să participi la un quiz captivant și să descoperi o ofertă specială pregătită exclusiv pentru participanții la mini curs.

8) RASPUNSURI LA INTREBARI, JOC BONUS ȘI OFERTA SPECIALĂ

Recapitularea cursului și a realizărilor.

Răspunsuri la întrebări și oferta de  îndrumare suplimentară.

Ce Beneficii Primești Participând la Mini Curs?

Cunoștințe Solide:

Vei înțelege în profunzime principiile Aritmeticii Mentale și modul în care Sorobanul poate îmbunătăți abilitățile matematice ale copilului tău.

Experiență Practică:

Fiecare lecție include exerciții practice și jocuri pentru a consolida învățarea prin experiență.

Metodă Inovatoare și o Experiență Educațională Plăcută:

Mini Cursul nostru ONLINE este conceput pentru a oferi o experiență educativă plăcută și captivantă.

Orientare Personalizată:

Vom fi mereu aici pentru a răspunde la întrebările tale și pentru a oferi suport personalizat pe parcursul întregului curs.

Cum Funcționează Mini Cursul?

Mini cursul nostru se desfășoară pe parcursul a 8 zile, cu un e-mail trimis zilnic. Fiecare lecție este concepută pentru a fi ușor de înțeles și interactivă, oferind o experiență educațională captivantă.


Tot ce trebuie să faci pentru a te înscrie în mini curs este să completezi formularul de mai jos cu adresa ta de e-mail. În fiecare zi, vei primi un e-mail plin de informații utile și provocări interesante, transformând învățarea într-o experiență plăcută și captivantă.

Pasul 1: Înscrie-te la Mini Curs

Completează formularul de înscriere cu adresa ta de e-mail și vei începe să primești lecțiile noastre gratuite.

Pasul 2: Primește Zilnic Lecțiile Noastre

Fiecare zi aduce o nouă lecție în căsuța ta de e-mail. Deschide-le cu entuziasm și descoperă lumea fascinantă a Aritmeticii Mentale.

Pasul 3: Participă la Discuții și Întrebări

Poți oricând să participi la discuții și să ne adresezi întrebări telefonic, prin e-mail sau în cadrul grupului de facebook destinat participanților la mini cursul Ce este Aritmetica Mentala? Metoda Japoneza de Calcul, cu Ajutorul Sorobanului - Ghid Introductiv Gratuit.

Părerile Părinților Despre Brainy Kids Center

  • Bună ziua! Felicitări pentru munca excepțională pe care o faceți cu copiii! Nu îmi vine

    sa cred cât de rapid calculează A... acum la calculele grele pe Abac. Dar și mental calculează foarte rapid. Și când ma gândesc ca la început, când ați început sa calculați cu ei mental, îmi spunea mereu ca ea nu o sa reușească niciodata sa facă asta. Ar trebui ca aritmetica mentala sa fie din ce în ce mai cunoscuta în România și predata și in scoli. Eu observ la A... cum o ajuta foarte mult la școală. Mulțumesc pentru răbdare și implicare! S.P.

  • Sunt bucuroasa si recunoscatoare ca v-am intalnit! Copiii mei se bucura foarte mult de orele de aritmetica mentala! Multumim! A.M.
  • Mulțumesc pentru răbdarea, empatia și profesionalismul de care dati dovadă! Pt C... aceasta ora, pe lângă matematica și gimnastica mentală, este si o ora de dezvoltare personală. I-ati crescut încrederea în sine la 180°. Va mulțumesc!🤗 N.D.


Înscrie-te Acum și Descoperă SECRETUL Aritmeticii Mentale!

Contacteaza-ne!

Bucuresti, sector 3 

Telefon:

0724.00.66.24